Du lär dig olika tillagningsmetoder och trender som påverkar branschen. Du arbetar redan under utbildningstiden i ett verkligt storkök. Cirka 80-150 matgäster äter i vår lunchrestaurang varje dag. I vår restaurang har vi ibland olika temaveckor, då lagar vi till exempel rätter med viltkött eller rätter från olika länder. Som studerande får du möjlighet att medverka i specialbeställningar. Efter din tid här är du välrustad för jobb i restaurangbranschen.
Läs även Arbetsförmedlingens information och se yrkesfilm om kockyrket>>
Kockutbildningen är en arbetsmarknadsutbildning. Du söker till utbildningen hos arbetsförmedlingen som även kan ge mer information. Du som är intresserad av restaurangutbildningarna, och inskriven på arbetsförmedlingen, har möjlighet att komma på studiebesök till oss genom Arbetsförmedlingen>>
Ingen formell examen. Betyg i yrkeskurser inom gymnasieskolans restaurang- och livsmedelsprogrammet. Se Skolverkets restaurang- och livsmedelsprogrammet.
Se Utbildningsstyrelsens examenskrav för grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen
Tverrfaglig eksamen enligt Utdanningsdirektoratets program för Kokk- og servitørfag vg2.Se Utdanningsdirektoratets Kokk- og servitørfag.
+46 72 555 70 46; +46 70 555 98 79; +46 72 518 81
+46 72 237 29 22, +46 72 555 25 08
Jag studerande en del även på fritiden. Det är ju för min framtid jag var här.
Patrik Gräsvik, Kiruna
Utrustningen i köket är väldigt bra och vi får arbeta med fina råvaror.
Daniel Andersen, Tana
Ingen lunch idag.